WSH Nieuwsbrief 10-2018

20 november 2018

in Water Sportvereniging Heeg

De meeste boten zijn afgetuigd en velen liggen op de wal. In het dorp en op de haven is het rustig. Dat betekent natuurlijk niet dat we bij de WSH stilzitten, daarom onderstaande aankondigingen van komende activiteiten.
  Grote nautische WSH-Pubquiz

Kom ook naar de WSH Pubquiz die zal worden gehouden op vrijdag 9 november in ‘t Sylhûs. Er wordt gespeeld in teams van 2 á 3 personen, naast eeuwige roem kan je ook de pot winnen! Zegt het voort, neem je buren of beste maatjes mee voor deze geweldig gezellige avond. Lid of geen lid? Maakt niet uit, iedereen is welkom!

Datum: Vrijdagavond 9 november, 20:00u, It Sylhûs

  Wintercursussen 2018-2019

Ook deze winter organiseren we weer diverse cursussen: Vaarbewijs 1, Vaarbewijs 2 en Marifoon. De cursussen zijn bedoeld voor een ieder die zijn vaarbewijs of marifooncertificaat wil halen en/of zijn theorie op peil wil brengen. De gemiddelde cursusduur is 5 avonden. Meer informatie staat op de website en aanmelden kan via formulieren op de website.

Data: Vanaf eind oktober, It Sylhûs

  Winterwedstrijden

Deze winter organiseert de WSH weer winterwedstrijden in Polyvalken voor haar leden. Hoora Watersport houdt hier weer boten voor zeilklaar. Er zullen 6 zondagen worden gezeild van +/- 10:00 uur tot 14:00 uur, de nazit met warme soep en een hartversterkertje hoort daar ook bij. Meer informatie en het aanmeldformulier staan op de website.

Data: 6 zondagen vanaf medio november, Hoora/It Sylhûs

  Najaarsvergadering

Met de najaarsvergadering blikken we terug op het seizoen. Uitnodiging en agenda worden gepubliceerd in de Twirre die u medio november ontvangt. Leg de datum nu al vast in uw agenda zodat het niet vergeten kan worden.

Datum: Vrijdag 30 november 20:00u, It Sylhûs

 

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website van de WSH: www.wsheeg.nl