De grote Rabobank sponsoring!!

11 december 2018

in Goede doelen

Samen bouwen aan een welvarend en duurzaam verenigingsleven. Een slogan van de Rabobank, waarmee ze hun betrokkenheid bij de samenleving willen benadrukken. Allerlei clubs, verenigingen en stichtingen vervullen een belangrijke rol in onze samenleving. Maar in deze tijd is er vaak minder subsidie, minder vrijwilligers en soms ook minder leden. Daarom heeft de Rabobank een sponsoring beleid voor de sport en de culturele sector.

Ook dit jaar doet de Sylboade mee aan deze Ledensponsoring van de Rabobank Sneek-Zuidwest Friesland. De leden van de bank kunnen van 1 december 2018 tot en met 31 januari 2019 de mogelijkheid om 5 euro aan ons te donderen. Even voor de goede orde: die 5 euro schenkt u namens de bank, dus zij betalen dat bedrag voor u.

Dit kan via de website www.rabo.nl/sneek-zwf/ledensponsoring De stemcode voor de Sylboade kunt vinden in de deelnemerslijst die op de site te vinden is.

Wij zijn er hartstikke blij mee en kunnen het geld goed gebruiken om voor Heeg en de Hegemers een mooi blad te blijven maken. Vast hartelijk dank!!

De redactie van de Sylboade