Laat je hart spreken voor Kerk in Aktie

11 december 2018

in Goede doelen

De Kerk In Aktie Groep Heeg bekommert zich al een tijd om het project Heart4Children. Dat zal jullie niet ontgaan zijn, denk ik. Nu hebben ze een loterij opgezet, waarbij we, natuurlijk massaal, loten kunnen kopen voor het goede doel. En dat goede doel is het kinderdorp Kimbilio in Oeganda. Kijk eens op de website van Kerk in Aktie. Daar zie je wat er een enorm goed werk er verricht wordt.

Er zijn 2 manieren om aan loten te komen. De eerste kans is  op zaterdag 15 december bij de kerstmarkt in Heeg. Er zijn in totaal 1500 loten te koop, die per stuk 3 euro kosten. Maar je kunt ook 4 loten kopen voor een tientje, nou…..

Volgens mij moet je er snel bij zijn, want ze gaan vast als broodjes, die loten!!

Mocht je deze dag hebben gemist dan kun je altijd nog op zaterdag 22 december richting de Coop. Want daar staat dan een echte ballonvaart mand van waaruit de loten verkocht zullen worden. Kun je dus niet missen!!!

Er zitten mooie prijzen aan vast:

1e  prijs: een ballonvaart voor 2 personen

2e  prijs: een diner bon voor 2 personen

3e  prijs: een high tea of een high wine voor 2 personen

De trekking is op 14 februari 2019. De uitslag zal persoonlijk aan de winnaars bekend gemaakt worden.

Dan praten we in de Sylboade even bij met Herman van de Bij. Hij is al een paar maal in Oeganda geweest en kan ons uit eigen ervaring vertellen hoe alles in zijn werk gaat. Laten we ervoor zorgen dat ze allemaal verkocht worden!!! Gewoon doen……

Agnes de Groot