Voedselbanken.nl Sneek-Wymbritseradiel

11 december 2018

in Goede doelen

D.E. koffiepunten inzamelen.Evenals vorig jaar is december weer de maand voor het sparen van Douwe Egberts koffiepunten. Maar sparen kan natuurlijk het hele jaar door.

Samen met de Lionsclub in Sneek verzamelt de voedselbank in Sneek de D.E. waardepunten. D.E. zet de waardepunten om in koffie. Koffie staat voor een moment van ontspanning, even tot jezelf komen en gezelligheid. Koffie is echter een zeldzaam product voor voedselbanken, omdat het lang houdbaar is en bijna nooit wordt ‘afgeschreven’. Hebt u waardepunten, dan vragen we u deze te doneren en (bij voorkeur geteld) af te geven vóór 31 december 2018.

Inzamelboxen vindt u in de supermarkten van Jumbo, Normandiaplein en Tinga in Sneek. Ook bij Poiesz, Boschplein, Keizersmantel, Jancko Douwamastraat in Sneek en bij Poiesz in Scharnegoutum en IJlst. Ook staat er een inzamelbox bij Coöp supermarkt in Heeg.

U mag de punten ook bij de voedselbank brengen of misschien kent u iemand die vrijwilliger is bij de voedselbank. Vorig jaar spaarden we 551.000 punten, goed voor ruim 1100 pakken koffie. Helpt u weer mee?

Alvast hartelijk bedankt.

Fenna de Haan, Secretaris Voedselbank Sneek-Wymbritseradiel

Postadres: Breksdijk 7, Oudega SWF

email hidden; JavaScript is required