Bridgeclub Heeg

11 maart 2019

in Bridgeclub Heeg

 

Nou dat was een spannende periode. We bungelden de laatste tijd steeds onderaan in de A-lijn. Eind januari was het einde van de tweede speelperiode. Zouden we degraderen? Of net niet. Het werd net niet. Het scheelde maar twee puntjes. Niet dat het niet leuk is in de B-lijn, maar als je aan een sport doet wil je toch winnen. Je hoorde onze hersenen vaak kraken. Zou het aan ons liggen of worden de anderen steeds beter? Nou dat laatste is zeker het geval. Maar wij hebben ook wel wat steken laten vallen. Bridgen doe je met z’n tweeën. Daarom maak je hele goede afspraken met je partner om de biedingen op elkaar af te stemmen. En als zich dan een zeldzame situatie voordoet, moet je wel weten hoe je moet reageren.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik dat niet goed heb onderhouden. Reden om weer eens in de afspraken te duiken.

Het is soms een hele puzzel.

Maar een hele leuke puzzel. Hopelijk kunnen we dan weer alle kanten op. Het blijft leuk.

 

Hieronder de eerste uitslag van de laatste periode van dit seizoen. Je ziet, we hebben nog niet veel geleerd.