C.M.V. “Crescendo Heeg”

11 maart 2019

in Crescendo

 

Circus Crescendo!!

En dan is het zover, ons eerste optreden in ons jubileum jaar, want Christenlijke Muziekvereniging Crescendo Heeg bestaat dit jaar 100 jaar!! Dit gaan we samen met de basisscholen van Heeg vieren op zaterdag 9 maart. De juffen en meesters gaan samen met de kinderen acts bedenken voor in het circus. Met hulp van o.a. Sander Balk van circus Salto gaan zij een ware voorstelling bedenken. En ja wat houdt dit allemaal in? Hoe presenteer je, hoe kom je op, hoe sluit je een act af enz. enz. Erg spannend allemaal wat de kinderen hebben bedacht. Het circus wordt in het Heechhûs opgebouwd. Er komt een ware circus piste met een echte circus directeur. De muziek wordt begeleidt door het jeugd korps o.l.v. Guus Pieksma.

Om 16.00 uur zullen de kinderen van groep 1 tot en met groep 4 optreden en om 19.00 uur gaan de kinderen van groep 5 tot en met groep 8 optreden. Na afloop van de avondvoorstelling is er een kinderdisco, met disco Silver.

Ter bestrijding van de onkosten, gaan wij entreekaarten verkopen:

De voorverkoop start op de scholen op:

Woensdag 27 februari                            08.00-9.00 uur

Dinsdag 5 maart                                    14.00-14.30 uur

Donderdag 7 maart                                08.00-09.00 uur

Dinsdagavond 5 maart in It Heechhûs:    19.00-19.30 uur.

Kaarten kosten € 5,- per persoon en wanneer je naar beide voorstellingen gaat hebben we een aanbieding voor € 7.50 per persoon. Kinderen van de basisschool hebben gratis entree. Wij hebben er zin in en hopelijk tot ziens op zaterdag 9 maart!! Het belooft een groot spektakel te worden.

Circus Crescendo Commissie: Homme, Lucie, Gerbrig, Willemijn en Hiltsje

Reünie t.b.v. 100 jaar Crescendo Heeg op 13 april 2019

Op zaterdag 13 april organiseren wij een reünie voor leden en oud-leden van C.M.V. Crescendo uit Heeg in ’t Heechhûs te Heeg.

Het aanmeldingsformulier staat onder het menu “100 jarig jubileum” op www.crescendoheeg.nl.
We hebben inmiddels al 110 aanmeldingen voor deze reünie.
Aanmelden voor de reünie kan tot 5 april.

Zijn er nog vragen mail die naar email hidden; JavaScript is required.

Namens de reünie-cie. Homme Bakker