Debatavond Provinciale Staten verkiezingen 14 maart

11 maart 2019

in Aankondigingen

 

Deze maand is het weer zover, de Provinciale Statenverkiezingen. We mogen weer allemaal naar het stemhokje om een partij te kiezen die ons het meeste aanspreekt en opkomt voor onze belangen.

Een geweldig systeem waarin wij allemaal invloed kunnen uitoefenen op de politiek die er gevoerd gaat worden. Maar wat voor beleid gaat er nu eigenlijk gevoerd worden, wat doet die provincie nu precies , wat bedoelen ze nu eigenlijk met transitie naar duurzaamheid, wat betekent dat nu eigenlijk voor mij?

Om op al deze vragen een antwoord te krijgen organiseren wij op donderdag 14 maart in It Heechhûs een debatavond waar de provinciale partijen zich aan u zullen presenteren, en antwoord zullen geven op de vragen die voor ons belangrijk zijn.

Onder leiding van ‘onze eigen’ Gerard van der Laan zullen de partijen worden onderworpen aan een stevige ondervraging van zowel door Plaatselijk Belang en Duurzaam Heeg bedachte vragen als ook die van u.

Heeft u een vraag  aan de provinciale politiek, bent u nieuwsgierig naar wat zij precies van plan zijn of twijfelt u nog een beetje op welke partij u gaat stemmen, dan nodigen wij u van harte uit om op donderdagavond 14 maart vanaf 19.30 uur aanwezig te zijn.

Kom op tijd want we verwachten een volle zaal!

Wilt u zeker zijn van een plekje, stuur dan een mail naar email hidden; JavaScript is required

Locatie It Heechhûs

donderdag 14 maart

Aanvang 19.30 uur

 

Plaatselijk belang en duurzaam Heeg