Nieuws vanuit Talma State

11 maart 2019

in Talma State

Beste bewoners van Heeg,

Talma Snoepkepot

Een jaar geleden werd onze `Talma Snoepkepot` in het leven geroepen. Paas eitjes was de eerste gesponsorde inhoud. Een lekkerij voor op de balie. Wat een weelde! Om hier zo nu en dan een kleine versnapering uit te nemen. Of een gezellig gesprekje rond “de pot”! De eerste eitjes zijn weer gespot in de supermarkt. Er staat weer een volle pot op de balie. Met dank aan onze sponsor kan er weer gesmikkeld worden.

Afscheid en Welkom

De afgelopen tijd hebben we van een aantal collega´s afscheid genomen. Nieuwe collega-gezichten verschijnen hierdoor op de werkvloer. Voor iedereen, bewoners en personeel, een periode van wennen. Langs deze weg heel veel plezier toegewenst in Talma State.

Gebouwzaken

De nieuwe steenstrips zijn geplaatst op de voorgevel. Nu hopen we binnenkort de letters TALMA STATE weer tevoorschijn komen.

Lekker Ite

U kunt donderdag 21 maart weer aanschuiven in De Fûke. U kunt zich tot en met maandag 18 maart opgeven. Van harte welkom!

Welzijn:

Bewegen met Dennis afgelopen maand was een groot succes. Wat was er een grote opkomst. Wat is er veel gelachen. Tijdens een uurtje plezier hebben we alle spieren laten werken. Vooral de lachspieren.

Niet alleen Dennis beweegt ons. Ook Sonja, een nieuwe medewerker in opleiding, maar wel met de nodige diploma’s, wil graag een paar keer per maand iedereen in beweging brengen. Ze start maandag 1 april  om 15.00 uur.

We gaan 13 maart om 15.00 uur bloemschikken, onder leiding van een paar “betufte” vrijwilligers. Kosten € 7,50

Vrijdag 22 maart is er in het hele land Nationale Pannenkoeken dag. Samen met de beide basisscholen, het Wrâldfinster en de Jozef school, gaan we voor Talma State heerlijke pannenkoeken bakken.

Woensdag 27 maart, hoopt Dennis nog meer Heegemers te mogen verwelkomen in de Fûke , de gymnastiek start om 16 uur.

Donderdag 28 maart komen de bekende “Pikbroeken” Shanty koor uit Grou voor ons optreden. Ditmaal op de middag, de zaal is open vanaf half drie. Kosten zijn € 5, inclusief koffie en/of thee.

Sinds kort hebben we een poes. Wel eentje op batterijen maar net echt. De bewoners die het Anker bezoeken genieten dagelijks van de aanwezigheid van de poes genaamd Poekie.

Met een vriendelijke groet vanuit Talma State

Grytsje en Gelbrig