Voorwoord

11 maart 2019

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Het mooie weer doet ons geloven alsof de zomer al is begonnen! Wie had dat gedacht: eind februari zonder jas naar buiten genieten van een heerlijk zonnetje . Weer records worden dag na dag verbroken. En dan te bedenken dat we vorig jaar in maart nog even op natuurijs hadden kunnen schaatsen. Maar ja, maar afwachten wat maart dit jaar zal doen; met de klimaatveranderingen zijn de wonderen de wereld nog niet uit. Deze prachtige dagen hebben we in ieder geval maar weer mooi te pakken. Een heerlijk begin van de lente, toch? Die lentekriebels maken in iedereen wat los. De één begint aan de grote voorjaarsschoonmaak in huis, de ander trekt de handschoenen aan en maakt de tuin weer op orde. Dan hebben we ook nog de groep die “moarns ier en betiid” opstaat om te gaan eierzoeken. Zou het eerste ei van SWF dit keer in de regio Heeg gevonden worden?

Nadat je je handen uit de mouwen hebt gestoken is het zeker verdiend om wat leuks te gaan doen. In de maanden maart en april staan alweer veel leuke activiteiten op het programma. Voor elk wat wils! Deze Sylboade staat weer boordevol met aankondigingen en flyers. We krijgen de laatste maanden steeds meer flyers….al is de redactie van mening dat dit de Sylboade niet altijd ten goede komt. Een flyer is mooi voor huis aan huis of als poster ergens achter de ramen. Wij zien graag de aankondigingen als artikel ingezonden worden met uiteraard alle informatie over tijd, locatie en eventuele toegangsprijzen. Daar horen natuurlijk ook foto’s of afbeeldingen bij, maar wel in de uniforme lay-out van de Sylboade. Dus heeft u ook iets voor in de Sylboade? We zien uw kopij met belangstelling tegemoet in onze mailbox.

Oh ja, houdt u er zondag 31 maart weer rekening mee dat de zomertijd ingaat? (Klok één uur vooruit om 02:00 naar 03:00 uur). En laat u niet beetnemen op de dag erna …

Heel veel leesplezier.

Marcel Langeland

Namens het bestuur van de Sylboade