WSH Nieuwsbrief maart 2019

11 maart 2019

in Water Sportvereniging Heeg

De winter lijkt voorbij en wij varen gewoon door. Leuk om mee te doen of alleen te komen kijken. Daarnaast zijn er nog een aantal leuke activiteiten gepland. Meer hierover in deze nieuwsbrief. Hou daarnaast de website in de gaten voor meer informatie: www.wsheeg.nl
  Winterzeilen; wedstrijden en trainingen

Er wordt in de winter volop gezeild bij de WSH. Zo zijn er op zondag 3 en 24 maart winterwedstrijden voor de leden die zich daarvoor ingeschreven hebben. Verder word er door de jeugd volop getraind en gezeild en dat is te zien op zondag 17 maart en 24 maart. Een reden om eens naar de Hegemer Mar te gaan en deze drukte vanaf het Sylhus te aanschouwen.

Datum: zondag 3, 17 en 24 maart, Heegermeer

  Winterborrel met dartcompetitie

Deze winter organiseert de activiteitencommissie regelmatig op zondag-middag winterborrels waarbij tegelijkertijd een dartcompetitie wordt gehouden in het Sylhûs. Gewoon omdat het gezellig is om met elkaar van ons Sylhûs te genieten.

Datum: zondag 17 maart, 15:30 uur, in It Sylhûs

  NK Micro Magic

Dit Open Nederlands Kampioenschap voor de Micro Magic klasse is dat weekend goed te volgen vanaf de wal bij it Sylhûs. De Micro Magic is een zeilklasse van miniatuurboten, radiografisch bestuurbaar vanaf de wal, en er wordt gezeild in de passantenhaven ‘de Heegerwâl’. Daardoor overzichtelijk en de moeite waard om het eens te zien.

Data: zaterdag 23 en zondag 24 maart, vanuit It Sylhûs

  Jeugdzeilen; Optimist Club Nederland selectiewedstrijden

Er worden meer dan 100 deelnemers verwacht om selectiewedstrijden te varen. Het zal druk zijn op de wal in en rond ons gebouw, wat meteen ook een mooie plek is om de wedstrijden te volgen. De jeugd zou jullie belangstelling bijzonder op prijs stellen en misschien zien jullie wel een toekomstige Marit bouwmeester of Pieter-Jan Postma zeilen.

Data: zaterdag 30 en zondag 31 maart, vanuit It Sylhûs

  G-zeilen

De WSH doet dit jaar mee in een project waarbij zeilles zal worden gegeven aan mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Het doel is om de deelnemers daarna een kans te geven om drie dagen in een eigen klasse (polyvalken) mee te laten zeilen in de Sneekweek.

Belangstellenden voor het volgen van lessen, geven van lessen, of hierbij begeleiden kunnen een mailtje sturen naar email hidden; JavaScript is required

  Zeilles volwassenen 2018

In mei en juni verzorgt de W.S.H. weer de zeillessen voor volwassenen. Dit betreft 4 avonden zeilen, een theorie avond en een lesdag op een zondag in de vorm van een toertocht. Zodra data en prijzen bekend zijn zullen wij het vermelden op de site. Aanmelding verloopt ook via de site en zal binnenkort worden opengesteld.

Data: mei/juni, verdere info via de website www.wsheeg.nl

Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website: www.wsheeg.nl