Nieuws vanuit Talma State

9 april 2019

in Talma State

Beste inwoners van Heeg,

Nl Doet in Talma State Op zaterdag 16 maart zag Talma State er weer spik en span uit. Want wat bleek, de jaarlijkse himmeldei vond weer plaats. Familie, mantelzorgers, personeel en vrijwilligers waren weer in grote getale aanwezig om er een groot succes van te maken. Dit alles in het kader van NL Doet en familieparticipatie. Zelfs Mien Dobbelsteen was hier op afgekomen om ons tijdens de koffie te voorzien van een pittige warming up. Zij kreeg alle aanwezigen in beweging. Daarna zijn we met zijn allen aan de slag gegaan. De dagbesteding heeft prachtige bloemvaasjes gevuld met de mooiste bloemen. Ook de wasstraat was een groot succes dat er zelfs rijen ontstonden. Alle hoekjes en gaatjes werden meegenomen dat zelfs de bewoners  er doorheen konden. Na afloop hebben we een heerlijke  luxe broodmaaltijd genuttigd met zijn allen. “Mei elkoar” hebben we ervoor gezorgd dat het een gezellige, vrolijke ochtend is geworden. Iedereen ging met een tevreden gevoel naar huis. Tot volgend Jaar!
De Himmelcommisie.

Nieuwe bloemetjes in de Fûke Samen met een aantal bewoners en vrijwilligers hebben we voor in het restaurant de Fûke een mooi bloemstukje voor elke tafel gemaakt.  Dit ging gepaard met veel plezier.

Volksdansgroep de Heechspringers De Heechspringers komen vrijdag 12 april optreden in de Fûke, om 15.00.

Lekker Ite U kunt donderdag 18 april weer aanschuiven in De Fûke. U kunt zich tot en met maandag 15 april opgeven. Van harte welkom!

Bewegen met Sonja Iedereen is van harte welkom op maandag 15 april om 15:00 in de Fûke.

Koningsdag 27 april Om tien uur komt traditiegetrouw muziekkorps Crescendo optreden. Dit vindt plaats in de biljartzaal of bij mooi weer buiten voor op het terras.

Vrijwilligers gezocht! Patyna is op zoek naar vrijwilligers die minimaal één keer in de maand in het weekend willen rijden in de belbus. Ook kan u zich aanmelden als reserve-chauffeur. Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden dan kan dit door contact te zoeken met Grytsje Paulusma:   email hidden; JavaScript is required

Met een vriendelijke groet vanuit Talma State

Grytsje Paulusma