Heechsimmerfestival 2019!

21 mei 2019

in Heechsimmerfestival

25 april 2019 – Hét intieme, sfeervolle festival op een prachtige locatie! Zaterdag 13 juli zal voor de 17e keer het strand van Heeg omgetoverd worden tot festivalweide.

Het begon ooit in 2002 als experiment van een groep enthousiastelingen die weleens een écht muziekfestival wilden organiseren. Met een podium aan het Heegermeer. En dat lukte! Al snel groeide het Heechsimmerfestival uit tot één van de gezelligste festivals in de regio, vanwege de muziek maar zeker ook door de relaxte sfeer.

Vanaf 15.00 uur zijn er weer verschillende kinderactiviteiten georganiseerd. Zowel grote als kleine kinderen kunnen hun creatieve ei kwijt op de festivalweide.  Maar er kan natuurlijk ook lekker gelounged worden: zand, strand en een lekker drankje in de hand!

Met de ondergaande zon, vrienden, bekenden, muziekliefhebbers en een fantastisch uitzicht over het Heegermeer kunnen bezoekers genieten van bands als Fools & Pretenders, Electric Hollers en One Shot. Ook een ACDC coverband genaamd Action in DC komt rocken op het festival. Het opgewarmde publiek hoeft nooit stil te staan, want wanneer de muziek stopt op het ene podium, gaat het gewoon verder op het andere.

Er staan weer foodtrucks op het festival waar iedereen terecht kan voor wat brandstof om het de hele avond vol te houden. Dat dansen in het zand vergt tenslotte wel wat energie!

Kortom: Heechsimmerfestival is een bijzonder festival aan de rand van het Heegermeer op het strand van Heeg, dat grotendeels door vrijwilligers georganiseerd en opgebouwd wordt. Er wordt weer een geslaagde dag van gemaakt waarbij genoeg te zien, te horen en te doen is voor zowel jong als oud, daar ben jij toch ook bij?!

Houd de nieuwe website: www.heechsimmerfestival.com, onze Facebookpagina, Instagram en Linkedin in de gaten voor het laatste nieuws!