Jongens C Heecherop kampioen!!

17 mei 2019

in Volleybalvereniging Heecherop

De jongens C van volleybalvereniging Heecherop zijn kampioen! Op vrijdagavond 12 april troffen ze in sporthal Schuttersveld in Sneek het team van volleybalvereniging Punt Út uit Blauwhuis. Het werd een leuke wedstrijd waarin de jongens lieten zien dat ze een gevaarlijke opslag in huis hebben en inmiddels heel goed als team op elkaar zijn ingespeeld. Na drie gewonnen sets konden ze hun kampioenschap dan ook vol trots vieren, samen met trainer Christiaan Kiewiet, met mooie medailles en trofeeën en een heerlijk pretpakket van de club!

De jongens, die gesponsord worden door Kingma’s Opkeamer, hadden in deze competitie van de in totaal twintig wedstrijden slechts één wedstrijd verloren en zijn dus duidelijk de sterkste gebleken van poule B. In de eerste helft van de competitie had dit team zelfs maar één set verloren! In de tweede helft kregen de jongens iets meer weerstand van hun met name uit gemengde teams bestaande tegenstanders, maar toch wisten ze hun overmacht te behouden. Terechte kampioenen dus!

Het team bestaat uit Tybo de Groot, Tom Jongstra, Wessel Kingma, Timon Veenstra, Hidde Kooystra, Redmer Haringa en Boris Zandstra met trainer Christiaan Kiewiet.