Internationale Yogadag

11 juni 2019

in Aankondigingen

Beste lezer,

Op 21  juni is het weer internationale yogadag en zijn de Heegermers en de gasten van Heeg van harte welkom op het strand van Heeg om de gratis, door Yoga Rose Heeg aangeboden, yogatraining te komen bijwonen/meedoen. Graag wil ik dit evenement kenbaar maken door een flyer in de Sylboade, als ingezonden stuk zijnde, net als vorig jaar. Hoop dat jullie dit als zodanig willen plaatsen. Ik doe het op vrijwillige basis en het is gratis toegankelijk, zodat een eenieder 1 keer per jaar kan kennis maken met yoga, ongeacht leeftijd of wel of niet vermogend zijn. Het vindt plaats op het strand van Heeg, tussen 20:00 en 21:00, op 21 juni en eigen matje mag mee, mits in bezit.

Een vergunning of melding van het kleine evenement is in behandeling bij de gemeente en zover ik dat kan bekijken is dat gewoon oke met de gemeente, net als vorig jaar. Het is een maatschappelijk verantwoord, gezonde training, gewoon voor de leuk!

Vriendelijke groet,

Corinne Rose van Yoga Rose Heeg