Bridgeclub Heeg

9 juli 2019

in Bridgeclub Heeg

 

Het speelseizoen 2018-2019 van de Bridgeclub Heeg zit er al weer een tijdje op. De kampioenen Douwe en Louise zijn bekend, Hessel en Annelies en Riet en Griet degraderen, Leo en Maurits en Vronie en Vera promoveren naar de A lijn. Een geweldige prestatie van deze bridgers die het spel nog niet zo lang spelen. Na afloop van de competitie was er nog de ledenvergadering en een slotdrive. Deze werd gewonnen door Renske en Domien. Normaal gaat de bridgeclub dan met zomerreces. Maar deze zomer maken een aantal leden gebruik van de enorme gastvrijheid van Vera Meijer. Om de veertien dagen op donderdagavond bridgen wij daar op de zomerbridge bij Vera op de Helling. Dit zijn tot nu toe geweldig gezellige avonden waar een aantal spellen gebridged wordt en vervolgens worden deze spellen besproken om er van te leren en je spelvaardigheden te verbeteren. Wat hebben de verschillende paren geboden, wat waren de uitkomsten en hoe werd het contract gemaakt.

Speelt u bridge en wilt u wel eens meespelen, heeft u in het verleden wel eens gebridged en wilt u opnieuw kennismaken met bridge of bent u gewoon gewoon nieuwsgierig hoe dat spel werkt, kom eens langs en doe mee. Voor meer informatie neem even contact met mij op.

Ben ter Veen