Christelijke muziekvereniging Crescendo Heeg

10 juli 2019

in Crescendo

 

Na een prachtige reünie in april, een mooie slotact op Heechspanning en ons dubbel-concert met de ‘Heegemer Dekdweilers’ in juni, zitten we midden in de voorbereidingen voor het muzikale hoogtepunt van ons 100-jarig jubileum, het Galaconcert!

Het belooft een heel bijzondere avond te worden!

U wordt o.a. getrakteerd op het premièrestuk ‘Variations on Heeg’, speciaal voor ons jubileum geschreven door oud lid Thom Zigterman. Over dit prachtige werk leest u meer in de Sylboade van september!

De muzikale gasten van deze avond zijn:

Saxofonist Allard Buwalda kent u wellicht van TV of Theater, waar hij de afgelopen 25 jaar te zien en horen was bij div. shows, o.a. Paul de Leeuw, The Voice of Holland, Idols, X-Factor en de Edwin Eversband. Geboren Leeuwarder (1967), speelde sinds z’n 7e saxofoon bij de plaatselijke harmonie. Na een klassieke studie in Groningen volgt de lichte muziek in Hilversum waar hij in 1991 z’n studie uitmuntend afrondt als docerend en uitvoerend musicus. Sinds 2003 is Buwalda verbonden als Hoofdvak-docent Saxofoon Jazz & Pop aan het Conservatorium te Enschede. Schijnbaar moeiteloos maakt hij op lyrische wijze virtuoos gebruik van alle saxofoons, klarinetten, fluit en piccolo!

The Bluebettes brengen de sixties tot leven!

Weet u nog: beehives, fingersnapping & hipshaking? The Bluebettes pakken u bij de kladden en nemen u mee naar de turbu-lente jaren-60. Op heel eigen wijze brengen zij de hits van o.a. the Supremes, Aretha Franklin, the Ronettes en Nancy Sinatra tot leven. Op het podium staan vijf vrouwen die met een flinke dosis energie, humor, close harmony, gitaar, piano, drums en bas een te gekke liveshow neerzetten – een genot om naar de kijken en te luisteren. Uit volle borst meezingen met de bekende liedjes, fingersnappen tot u blaren hebt en hipshaken tot u erbij neervalt – het mag allemaal!

De avond zal worden gepresenteerd door Jan Tekstra, inclusief muzikale bijdrage!

Wilt u alvast kaarten reserveren, stuur een mail naar email hidden; JavaScript is required

De kaarten kosten € 15,00 (incl. pauzedrankje)

Galacommissie Crescendo Heeg; Akke, Hidde, Tineke, Jildou en Sytske