Heel Heeg Vaart! 29 september 2019

10 juli 2019

in Water Sportvereniging Heeg

Heeg is een dorp waar veel mensen nauw verbonden zijn met de watersport en waar velen van de watersport genieten. Via verschillende evenementen, zeillessen en cursussen door de Watersport Vereniging Heeg (WSH), hebben al heel veel mensen uit Heeg en omstreken plezier beleefd aan de watersport. De WSH wil de komende jaren het aanbod verbreden om ook in de toekomst veel mensen te stimuleren in het watersporten.

Op 29 September 2019 organiseert de WSH voor de 1e keer “Heel Heeg Vaart!”. Een evenement wat een andere invulling geeft aan de voorheen zeer populaire “bemanningswedstrijden”. Op deze dag is er voor ieder wat wils. We bieden de mogelijkheden om diverse watersporten een keer uit te proberen, te kijken naar demonstraties, leuke activiteiten voor de kinderen en uiteraard ook een team-wedstrijd element met daarin een combinatie van 3 watersporten: zeilen, roeien en suppen.

De wedstrijd wordt gestreden in teams van 4 personen, maar je kunt je ook individueel opgeven, dan regelen wij dat uit deze aanmeldingen ook teams worden samengesteld. Iedereen is Welkom! Nodig vooral ook vrienden, vriendinnen, kennissen en familie uit om mee te doen. We willen juist zoveel mogelijk Heegemers en (potentiële) watersporters betrekken.

Meer informatie volgt binnenkort op flyers en in de volgende sylboade. Houd de 29 September alvast vrij in je agenda en denk alvast na over een team, tot dan!

Het WSH bestuur

Jack van den Berg

Chris van Haarlem

Rudy Gerritsma

Lauran Spitters

Hendrik Jan Schot