Timmerdorp Heeg 201

10 juli 2019

in Overig nieuws

Het is bijna zover!

De eerste week van de zomervakantie staat weer in het teken van Timmerdorp. 150 kinderen gaan van dinsdag 16 juli tot en met vrijdag 19 juli timmeren, knutselen en vooral veel plezier maken op het terrein bij de Pharshoeke.

Voorbereidingen voor het opbouwen van het Timmerdorp terrein vinden plaats op maandag 15 juli. Hiervoor kunnen we nog wel een paar potige vrijwilligers gebruiken. Met een leuke introductie wordt Timmerdorp op dinsdag 16 juli om 10 uur geopend.

Wil je komen kijken?

Op donderdag 18 juli vanaf 14.00 uur kan iedereen de bouwsels komen bewonderen tijdens de ‘Open hutten route’. Ook ben je op vrijdagavond van harte welkom bij de feestelijke afsluiting op de Rakkenpôle. Het belooft weer een super gezellige week te worden met een verrassend leuk Pretpark programma!

Thema: Dit jaar is het thema Pretpark! Dit idee kwam uit de ideeënbus die op de scholen Wrâldfinster en St.Jozefschool was geplaatst.

 Aanmeldingen:

Alle kinderen, begeleiders/vrijwilligers en maatschappelijke stagiaires zijn aangemeld. De groepjes zijn ingedeeld. Verdere informatie ontvangen alle deelnemers via e-mail.

Vrijwilligers:

Timmerdorp kan niet draaien zonder vrijwilligers. Er is nog ruimte voor een paar vrijwilligers, dus ouders, pakes en beppes, leuke buur of kennis, iedereen boven de 18 jaar is welkom.

Zou je willen komen helpen, dan kan je dat digitaal doorgeven, via www.sudwestfryslan.nl/timmerdorp en klik dan op de knop Aanmelden vrijwilliger Timmerdorp Heeg

Het is handig dat de vrijwilligers via dit formulier worden aangemeld, maar lukt het niet om het op deze manier door te geven, dan kan je altijd een mail sturen email hidden; JavaScript is required of ga naar facebook Timmerdorp Heeg

Maatschappelijke stage middelbare scholen:

Ook dit jaar krijgen we extra hulp van scholieren die hun maatschappelijke stage bij ons gaan doen.Top! Mocht je je nog willen aanmelden, geef dit dan door via www.sudwestfryslan.nl/timmerdorp en dan Aanmelden vrijwilliger Timmerdorp Heeg of stuur een mailtje naar email hidden; JavaScript is required

 

  Tot ziens bij…… Timmerdorp Heeg

 

 Het Timmerdorp Team:

Marjanne Attema, Carola vd Meulen, Wybe Douwe Cnossen,

Egbert Jongstra, Jessica Wierda, Hilde Dijk, Miranda Veenstra

Bart van Noordennen, Minke Oostra, Petra Buwalda

https://nl-nl.facebook.com/timmerdorpheeg/