Volleybalvereniging Heecherop

10 juli 2019

in Volleybalvereniging Heecherop

 

Als vereniging kunnen wij terugkijken op een prachtig seizoen 2018-2019.

WC-papier actie Op 30 maart 2019 vond de jaarlijkse WC-papier actie bij Coop Gerritsma plaats. De CMV-leden van Heecherop verkochten deze dag WC-papier namens de vereniging. Hierbij is een mooi bedrag van 472,84 euro opgebracht!

Afsluiting seizoen Dit seizoen hebben we op 4 mei 2019 afgesloten met een zeskamp voor de CMV-leden en een volleybaltoernooi voor de jeugdleden. De zeskamp stond in het thema van de cowboys en indianen. Alle leden waren prachtig verkleed. Er werden activiteiten gedaan zoals hoefijzerwerpen, buffeltje prik en vis vangen (snoep happen).

Voor de jeugdleden is een volleybal toernooi met verschillende vormen volleybal georganiseerd. Zo hebben zij zitvolleybal en indiaca volleybal uit kunnen proberen. Daarna was er nog tijd voor een potje volleybal zoals we dat gewend zijn. We kijken terug op een geslaagde middag.

Kampioenschappen. Daarnaast hebben de oudste CMV-leden mee mogen doen aan de regio-kampioenschappen in Akkrum. Hier hebben zij fantastisch gepresteerd en zijn zij geëindigd op een derde plaats!

Het jongens C-team is dit seizoen maar liefst twee keer kampioen geworden. Hun competitie was verdeeld in twee helften. Beide keren hebben zij gewonnen, fantastisch!

Daarnaast hebben de dames teams dit seizoen ook goed gepresteerd. Dames 2 is dit seizoen kampioen geworden en promoveert daarom naar de derde klasse. Dames 3 is op een tweede plek geëindigd in de competitie en promoveert daarom ook naar de derde klasse. Dames 1 heeft afgelopen seizoen al in de derde klasse gespeeld. Dit betekent dat volgend seizoen alle drie de dames teams in de derde klasse spelen.

Dit belooft wederom een mooi seizoen te gaan worden! Bedankt voor alle sponsoring en support tijdens het afgelopen seizoen.