Heel Heeg Vaart! 29 september 2019

17 september 2019

in Water Sportvereniging Heeg

Zoals in de vorige Sylboade aangekondigd, organiseert de WSH op 29 September 2019 voor de 1e keer “Heel Heeg Vaart!”. Een evenement wat een andere invulling geeft aan de voorheen zeer populaire “bemanningswedstrijden”. In de middag wordt van 13.00u tot 16.30u in teams van 4 personen op sportieve wijze gestreden in 3 watersporten:

  1. Sloeproeien
  2. Stand Up Paddling (SUP-pen)
  3. Polyvalk varen

Omdat niet iedereen bekend is met deze sporten, bestaat in de ochtend tussen 9.00 uur en 12.30 uur de mogelijkheid om kennis te maken met deze sporten en alvast wat te oefenen. Daarnaast zijn er in de ochtend demonstraties , en kun je zelf deelnemen aan diverse vormen van watersport zoals Micro Magic (varen met op afstand bestuurbare boten), elektrisch varen en Tjotter varen. Voor de kinderen is er een springkussen en/of de zeer populaire waterloopballen.

Uiteraard vinden deze activiteiten plaats bij het clubgebouw van de WSH : “Het Sylhûs”

Iedereen is Welkom! Nodig vooral ook vrienden, vriendinnen, kennissen en familie uit om mee te doen. We willen juist zoveel mogelijk Heegemers en (potentiële) watersporters betrekken, van jong tot oud. Schrijf je in als team of individueel (dan regelen wij dat uit deze aanmeldingen ook teams worden gemaakt) door een mail te sturen naar email hidden; JavaScript is required

Het inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon of 15 euro per team.

Hopelijk zien wij u op 29 September bij het Sylhûs.

Het WSH bestuur

Jack van den Berg

Chris van Haarlem

Rudy Gerritsma

Lauran Spitters

Hendrik Jan Schot