Timmerdorp Heeg 2019

17 september 2019

in Evenementen

Timmerdorp Heeg 2019

Wat was het een groot feest in de eerste week van de zomervakantie: Timmerdorp!! 150 kinderen hebben getimmerd, gebouwd, geknutseld en vooral heel veel lol gehad.

Het thema dit jaar was “Pretpark”, door de kinderen zelf bedacht. Nou, en een waar pretpark was het! Compleet met zelfgebouwde draaimolen, spookhuis, schiettent, touwtje trekken, snoepwinkel en meer. En… als grote klapper op de derde dag een pop-up pretpark met échte attracties! Springen, met de brandslang spuiten, ballen, bmx-en en de kop van Jut. Iedereen kon smikkelen en smullen van poffertjes, popcorn en ijsjes. Wat een PRET en wat een verwennerij. Ze hadden allemaal bere honger… alles ging op!

En toen de prijsuitreiking… De jury bestond uit Rein en de 2 oudjes die dinsdag een seniorenflat wilden laten bouwen op het Timmerdorp terrein. Ze hadden alle attracties uitgebreid bekeken. Ieder groepje vertelde iets over hun attractie en de jury werd soms zelfs verleid met lekkere hapjes. Spannend hoor… de attracties waren ook allemaal zo mooi en goed gelukt.

Uiteindelijk kwamen de volgende winnaars uit de bus:

  1. De achtbaan van groep 1
  2. De geheime snoepwinkel van groep 6
  3. De Sterke Jerke boot van groe

En als afsluiting… op de Rakkenpôle. Er werd gedanst en gesprongen, het ging van ‘links…. naar ‘rechts’…. Wat een energie! En het vuur bleef nog lang branden op het eiland …….

Als Team Timmerdorp kijken we terug op een fantastische week. Dankzij iedereen die een steentje heeft bijgedragen hebben we er een overweldigend geslaagde Timmerdorp week van kunnen maken. We willen jullie daar allemaal ontzettend voor bedanken. Trots zijn we op de maatschappelijke stagiaires. Super bedankt voor jullie inzet.

Timmerdorp wordt mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

d’Ald Wal, Coop, loonbedrijf Attema, Veenstra Fritom, De Heegerhoek, Passantenhaven, Brandweer, Bergstra woninginrichting, Jan Sikkes, Tapijthuis Oude Koemarkt, VVV, Ivar Muziek, De Watersport, De Boeier, De Sylboade.

Het Timmerdorp Team:

Marjanne Attema, Carola vd Meulen, Wybe Douwe Cnossen, Egbert Jongstra, Jessica Wierda, Hilde Dijk, Miranda Veenstra,Bart van Noordennen, Minke Oostra, Petra Buwalda https://nl-nl.facebook.com/timmerdorpheeg/