Vanuit It Heechhus

17 september 2019

in It Heechhus

 

Langere tijd is het al stil rond de bestuurstaken van It Heechhûs maar wij houden geen rust en gaan voortvarend verder. Nu we de klussen en het “Groenplein” hebben afgerond zijn we al langere tijd bezig met nieuwe onderwerpen.

We hopen dit jaar nog ledverlichting te laten installeren en we willen een oplaadpunt voor elektrische auto’s realiseren. Verder zijn er plannen voor zonnepanelen, al deze onderwerpen zijn investeringen die om zorgvuldigheid vragen. Ook deze projecten hopen we succesvol af te sluiten. In 2022 heeft It Heechhûs weer recht op onderhoudssubsidie van de gemeente en ook van de provincie een leuk bedrag en mogelijk door fondsenwerving kan dit oplopen tot €100.000, een bedrag waar leuke dingen van kunnen worden gerealiseerd. Het bestuur kijkt graag vooruit en deelt dit ook al met deze en gene. Geïnteresseerd? Laat van je horen.

In het bestuur heeft een wisseling van posities plaatsgevonden. Gerie de Jong heeft het voorzitterschap van Janke Postema overgenomen en Feikje Schotanus doet het secretariaat wat voorheen door Lucie Gelderblom werd gedaan. Dukkie Vlas blijft penningmeester. Wil je informatie over bovenstaande kun je altijd contact opnemen.

Namens het bestuur

Janke Postema.