WSH Nieuwsbrief september 2019

17 september 2019

in Water Sportvereniging Heeg

WSH Nieuwsbrief september 2019

.

De meeste zomervakanties zijn voorbij en wij pakken de draad weer op voor de vereniging. Voor veel sporten met de start, voor de watersport met de twee mooie helft.

Bij al die activiteiten kan je als deelnemer meedoen maar we kunnen ook altijd vrijwilligers gebruiken, b.v. om eens kennis te maken met de WSH en de watersport, kijk hiervoor op www.wsheeg.nl/vrijwilligers. Hou daarnaast onze website www.wsheeg.nl in de gaten.

  Slotavond verenigingscompetitie

Woensdagavond 4 september varen ruim 50 Polyvalken wedstrijden op de Hegemer Mar. Daarmee sluiten de noordelijke watersportverenigingen uit Fryslân, Groningen en Drenthe hun onderlinge competities zeilen af. In 4 poules wordt gestreden welke vereniging kampioen wordt, en welke verenging degradeert of promoveert in hun poule.

Datum: 4 september, start 18:30 uur Hegemer Mar.

  Nederlandse kampioenschappen Vrijheid en G2 klasse.

Twee hele verschillende klasse varen het eerste weekend van september hun Nederlands kampioenschap op de Hegemer Mar. De oude Vrijheid klasse en de moderne G2. De belevenis van de sport en het zeilen is er niet minder fanatiek om en het is zeker de moeite waar om eens aan de rand van het wedstrijdveld te liggen.

Datum: 6 t/m 8 september, Hegermer Mar.

  Heeg – ? – Heeg.

In het 2e weekend van september wordt voor de 11e keer deze toertocht georganiseerd. Voor de deelnemende motor- en zeiljachten wordt een mooie route in Fryslân uitgestippeld om op een verassende plaats van bestemming aan te komen. Het is een gemoedelijk weekend vol gezelligheid. Naast de ‘vaste’ watersporters, zien we ook graag ‘nieuwe’ gasten meevaren. Palaver is op vrijdagavond in it Sylhûs’

Datum 13 t/m 15 september, aanmelding en info www.wsheeg.nl.

  Gezamenlijke Jeugdwedstrijden.

Terwijl de senioren hun toertocht hebben vaart de jeugd zondag 15 september hun gezamenlijke zeilwedstrijden in Optimist, Splash en Flits. Al het geleerde van de zeillessen van voor en na de zomervakantie kan dan in praktijk worden gebracht. Ook worden jeugdzeilers van andere verenigingen uitgenodigd.

Datum: zondag 15 september, aanmelding en info www.wsheeg.nl.

  Heel Heeg Vaart.

Zondag 29 september organiseert de W.S.H. voor de 1e keer ‘Heel Heeg Vaart’. Op deze dag is er voor ieder wat wils. De WSH biedt de mogelijkheid om diverse watersporten een keer uit te proberen. Er zijn demonstraties bij it Sylhûs en leuke activiteiten voor kinderen. Teams kunnen met elkaar strijden in 3 watersporten; zeilen, roeien en suppen. Meer informatie is op onze flyers te vinden, in de Sylboade en uiteraard op onze website waar ook de aanmelding mogelijk is.

Datum: zondag 29 september, aanmelding en info www.wsheeg.nl.

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website: www.wsheeg.nl