Spokenvaartocht 26 oktober 2019

14 oktober 2019

in Aankondigingen

De aankomende avonden worden donkerder, kraaien en nachtuilen zweven krassend en oehoe’end boven het dorp. Schimmen en vreemde geluiden geven het donker een huiverige kleur. De griezelige en opwindende avond van de 26e oktober komt eraan! De avond van de Spokentocht, de avond waarop kinderen uit Heeg strijd leveren met spoken en geesten. Wie durft met zijn bootje de Poel op om al die enge geluiden en flikkerende spooklichten te weerstaan? Kom jij weer helpen om de spoken te verjagen? Om Heeg weer vrij te maken van alle engerds die op die zaterdag in de herfst baas willen worden in ons dorp. Geef je dan op voor de Spokentocht. Sleur je vader en moeder, je broertjes en zusjes of zelfs de hele straat mee in een stevige sloep en jaag achter de spoken en geesten aan. Maak ze zo bang dat er deze winter in Heeg geen enkel spook meer te bekennen valt.

Inschrijven:

Bij de start bij de Eker            De kosten zijn €3,00 p.p.

 

De spokentocht begint rond: 18:15 uur en start vanaf de Eker het einde van de tocht is rond 20:30 in ’t Dorpshuis. De maximale doorvaarthoogte van de route is 1.90 meter tevens zijn er weer genoeg sloepen van bedrijven beschikbaar  voor als u zelf niet kunt of wilt varen.

Oproep aan bewoners langs het water en aan spookachtige fantasievolle Hegemers:

Wilt u zelf een leuke maar vreselijk enge spoken act doen, of meewerken aan de acties van één van de clubs en verenigingen die een act bedenken en uitvoeren, bel dan even. Woont u langs de route dan vragen we u het licht uit te doen en met een lampje, kaarsje of vuurtje uw waterkant heel eng te verlichten of aan te kleden.