Voorwoord

14 oktober 2019

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Heerlijk nagenietend van één van de laatste zomerse dagen leg ik de laatste hand aan deze Sylboade. De opmaak nog eens goed doorlopen en het zetwerk klaarzetten voor de drukker. Als redactie lopen de activiteiten alweer gesmeerd en ook de vrijwilligers voor de distributie en bezorging weten de brievenbussen ook weer goed te vinden. Zouden de scholieren dat gevoel van routine ook al hebben, zo na de grote vakantie? Alles nieuw, weer serieus opletten in de klas en druk aan het huiswerk. Enfin, de herfstvakantie staat voor de deur zodat ze weer even op adem kunnen komen. Maar ook dan hoeven ze zich zeker niet te vervelen! Dan hebben ze mooi de tijd om zichzelf en hun boot uit te dossen voor de Spokenvaartocht. Laat het maar griezelen in Heeg.

En dan hebben we de wintertijd ook alweer: De wintertijd start altijd de laatste zondag van oktober. De ingang van de wintertijd 2019 is in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 oktober. De klok wordt achteruit gezet om 3:00 uur in de nacht (naar 2:00 uur). Houdt u er ook weer rekening mee?

Met de donkere avonden is het uitermate geschikt om lekker onderuit te gaan zitten in uw leesstoel met De Sylboade in de hand. We hebben weer veel kopij ingezonden gekregen en hebben er weer een mooi nummer van weten te maken.

Veel leesplezier!

Marcel Langeland

(voorzitter)