Activiteiten Talma State

5 november 2019

in Talma State

Vrijdag 22 november 19.30 uur Bingo met een vrolijke noot van Sybren Boschma.

Wie weleens met het beurtveer van Sybren Boschma op het skûtsje Aleida Hendrika meegevaren is naar Balk, weet dat hij naast schipper ook muzikant is. Zo halverwege geeft Sybren het roer uit handen aan een van de gasten en pakt hij z’n trekzak en zingt dan mooie Friese en Engelse liedjes. Het leek ons leuk om Sybren uit te nodigen voor een vrolijke noot bij de bingo.

Dinsdag 17 december 15.00 uur Kerst met koor Nije Moed uit Oosthem.

Het koor staat onder de bezielende leiding van dirigente Grietje Dam. Dit jaar vierde ze haar 60-jarig jubileum als dirigent. Ze begon op haar 18de en de nu 78-jarige leidt nog altijd 5 koren.

“Dirigeren geeft mij een kick”, lees ik in de krant, en getuige de foto straalt ze het ook uit! In het koor Nije Moed zingen ook dames en heren uit Heeg mee.Deze middag staat het programma in het teken van kerst.

U bent van harte welkom in Talma State.  Entree  € 5,- incl. koffie/thee

Namens de Bewonersvereniging Talma State

Mariet Swart (secr. pen.)