De Goede Sint komt er weer aan!!

5 november 2019

in Aankondigingen

De avonden worden weer langer, de kaarsen branden gezellig en we gaan weer massaal aan de stamppotten!! En jawel… Onze goedheiligman uit Spanje is nu al bezig om zijn mijter op te poetsen, de kadootjes in te pakken en zijn koffertje te pakken. Want je bent wel een tijdje bezig hoor, om per stoomboot vanuit Spanje naar ons kikkerlandje te varen.

Maar intussen zitten wij hier ook niet stil. We hebben weer een prachtige kleurplaat voor jullie uitgezocht, die op de scholen wordt uitgedeeld. Voor extra kleurplaten kunnen jullie weer terecht bij de Coop. Dit jaar mag iedereen van groep 1 tot en met groep 8 deze kleurplaat inleveren. Al wordt een zelf gemaakte tekening gemaakt door leerlingen van groep 5 tot en met 8 wel zeer gewaardeerd!!

Inleveren, natuurlijk onder vermelding van je naam, leeftijd en groep, kan op school en ook weer bij de Coop. Het spreekt vanzelf dat er weer prachtige prijzen gewonnen kunnen worden!! Graag inleveren tot zaterdag 23 november zodat de jury zich erover kan buigen. Doe je best allemaal  en veel plezier!!

De redactie van de Sylboade