Dorcas Voedselactie !

5 november 2019

in Goede doelen

Zoals u in de vorige Sylboade heeft kunnen lezen, wordt dit jaar de voedselactie van Dorcas gehouden op vrijdag 8 en zaterdag 9 november in supermarkt de Coop. We zamelen dan producten in waar voedselpakketten van samengesteld worden voor de allerarmsten in Oost-Europa.

Doet u ook mee? Vrijwilligers van de Dorcas Voedselactie laten u deze dagen in de winkel zien welke producten u kunt kopen die in het voedselpakket gaan. Bij de uitgang kunt u deze producten weer afgeven. Wilt u geen producten kopen, maar wel een bijdrage geven? Dit kan in de daarvoor bestemde collectebus, die ook in de winkel staat.

Ook dit jaar hopen we weer vele dozen te vullen!

Voor meer informatie:        Pieter Jukema en Marianne de Haan

Of kijk op: www.dorcasvoedselactie.nl