Warm Heeg

25 november 2019

in Duurzaam Heeg

Doe mee komende winter!

In de komende wintermaanden gaan we een actie uitvoeren waaraan alle woningen in Heeg kunnen meedoen: “Zet ‘m op 70”. Via deze actie inventariseren we alvast of alle woningen in Heeg comfortabel verwarmd kunnen worden met een watertemperatuur van 70 graden. Immers, het toekomstige warmtenet van Heeg zal een watertemperatuur van 70 graden hebben.

Hoe de actie in zijn werk gaat, hoort u in de loop van november.  Alle huishoudens krijgen dan informatie over de actie dus houdt uw brievenbus in de gaten!

De actie wordt voorbereid en uitgevoerd met hulp van de werkgroep Warm Heeg. Aanvullende hulp is altijd welkom. Dus als het je interessant lijkt om ook een bijdrage te leveren, stuur dan een mailtje naar email hidden; JavaScript is required. Als je eerst wat meer informatie wilt hebben, mail dan je telefoonnummer zodat we je kunnen benaderen.