Collecte Alzheimer Nederland

21 december 2019

in Goede doelen

De collecte van Alzheimer Nederland heeft in Heeg e.o. in de week van 4 t/m 9 november € 1.331,23 opgebracht. De organisatie bedankt hiervoor alle gevers en collectanten.

Voor een toekomst zonder dementie Aandacht voor dementie is noodzakelijk, want 1 op de 5 mensen krijgt dementie. Op dit moment leven ruim 280.000 mensen in Nederland met deze ziekte. De verwachting is dat het aantal mensen met dementie explosief stijgt naar ruim een half miljoen (!) in 2040. Daar moet iets aan gedaan worden. Met meer onderzoek komen we dichter bij een toekomst zonder dementie voor onze kinderen én kleinkinderen.

Opbrengst De collecteweek draagt hier in belangrijke mate aan bij. Alzheimer Nederland bedankt iedereen in Heeg e.o. die hieraan heeft meegeholpen.

Doneren nog steeds mogelijk. Collectant gemist, maar nog wel willen bijdragen? Ga naar www.onlinevooralzheimer.nl en doneer in de bus van Alzheimer Nederland.

Volgend jaar ook meehelpen? Wilt u in 2020 ook uw steentje bijdragen door mee te helpen als collectant? Alzheimer Nederland is hier blij mee.

U kunt zich opgeven via www.alzheimer-nederland.nl/collecteren of bij  Maurits Flapper