Een dikke pluim…

21 december 2019

in Ingezonden mededeling

 

Ik denk, dat ik wel namens al die Hegemers die er waren, mag zeggen…

‘Crescendo, wat hebben jullie ons een prachtige avond bezorgd’

Een volle zaal op 16 november tijdens het Galaconcert 100 jaar Crescendo in theater Sneek. Wat een mooi gevarieerd programma, van best wel pittige stukken van Crescendo onder gedreven leiding van Meine Verbeek, tot de enthousiaste saxofonist Allard Buwalda en de opzwepende jaren 60 muziek van The Bluebettes, en gepresenteerd door Jan Tekstra. De optredens neergezet in een decor voorzien van prachtige lichtbeelden en belichting. Een publiek dat op de tribune stond te swingen, teweeg gebracht door The Bluebettes. Dat een van deze 5 dames naast zangeres ook nog acrobate is, blijkt als ze onder het optreden op ‘e kop gaat staan. Kortom een feestje om mee te maken… Naar ik begrepen heb, hebben alle leden van Crescendo hun steentje moeten bijdragen om dit jubileum concert mogelijk te maken.

Een dikke pluim… ‘het was in één woord geweldig’

 

Mariet Swart