WSH Nieuwsbrief februari 2020

7 februari 2020

in Water Sportvereniging Heeg

De nieuwjaarsduik was een groot succes, bijna 100 deelnemers maakten er een mooie duik van en het leek wel of het halve dorp was uitgelopen! Iedereen bedankt!

Verder hebben we diverse andere activiteiten achter de rug, maar er staat ook nog genoeg te gebeuren. Allereerst onderzoekt het bestuur of er belangstelling is voor een nieuwe activiteit bij de WSH, namelijk roeien in een St Ayles skiff! Daarnaast zal vrijdag 14 februari een pubquiz worden georganiseerd in it Sylhûs!

Sloeproeien bij de WSH?

Zoals elders in deze Sylboade te lezen wil de WSH de activiteiten verbreden en is het plan opgevat om roeien aan te bieden in een St Ayles Skiff, een lichte roeisloep voor 4 roeiers en een stuurman. Voordat een investering wordt gedaan onderzoekt het bestuur de haalbaarheid. Help het onderzoek door aan ons te laten weten of u zelf zou willen deelnemen via www.wsheeg.nl/sloeproeien

 Tweede Sylhus Pubquiz

De tweede Sylhus Pubquiz zal worden gehouden op vrijdag 14 februari in ’t Sylhus. Er wordt gespeeld in teams van 3-5 personen, je kunt je als team opgeven of individueel. Zegt het voort, neem je buren of beste maatjes mee voor deze geweldige gezellige avond. Lid of geen lid? Maakt niet uit, iedereen is welkom!

Datum: Vrijdagavond 14 februari 2020, 20.00u., It Sylhus

Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website van de WSH: https://wsheeg.nl/nieuws/nieuwsbrieven/