Benefiet yoga voor getroffen dieren in Australië!

11 februari 2020

in Aankondigingen

In het Valentijnsweekend op 15 februari wil ik graag onze harten openen op de yogamat, voor de getroffen dieren en natuur in Australië. De gehele opbrengst gaat naar het Wereld Natuur Fonds (WNF), ten bate van de natuurramp in Australië.

Het dierenleed wat ik, Corinne van Yoga Rose Heeg, zag op het journaal, greep mij persoonlijk aan. Vele dieren al gestorven of zo erg verwond door de verwoestende brand, dat ze ingeslapen moesten worden. Ook is er veel natuur verwoest. De dieren die geholpen kunnen worden, moeten geholpen worden. Niet alleen medische zorg, maar ook hulp na de ramp. WWF organisatie legt uit op hun site, dat ook wederopbouw van natuur op de planning staat. Zo worden er nieuwe Eucalyptusbomen geplant, zodat bijvoorbeeld de overgebleven koala’s een nieuwe start kunnen maken in de toekomst.  Hier is geld voor nodig en daarom hoop ik een  financiële bijdrage te kunnen doneren, namens een groep mensen uit Heeg e.o. met een hart voor dieren! Hoe liefdevol gebaar zou dat zijn in het Valentijnsweekend? De beheerder van het Heechhûs Sybout, support dit benefiet project, door gratis een zaal ter beschikking te stellen, daar is Yoga Rose Heeg blij mee.

Kom je ook zaterdagmiddag 15 februari?

Graag zelf een yoga mat meenemen, i.v.m. beperkte voorraad. Meld je snel aan, want er zijn maar 20 plekjes! Locatie: It Eilân 67 in Heeg. Aanvang  vanaf 13:45, training: 14:00-15:00 De yogastijl is een rustige vorm en de focus ligt in deze training voornamelijk op je hartchakra openen i.h.k.v. het  liefdesthema. Trek makkelijk zittende kleding aan en breng een flesje water mee en een mat, als je die hebt. In het Heechhûs is er gelegenheid om na de tijd wat te drinken aan de bar. De prijs van de yogales is € 12,50, maar meer mag natuurlijk ook, voor het goede doel. Je krijgt gewoon een bonnetje en alle inkomsten worden geregistreerd en volledig overgemaakt. Voor meer info of aanmelden bel of app

Groet Corinne.