Voorwoord

5 februari 2020

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Het nieuwe jaar is weer begonnen en iedereen probeert er weer een goed 2020 van te maken. De één met goede voornemens, de ander met een heel nieuwe koers in zijn/haar leven. Zo’n jaarwisseling zet je vaak te denken over wat is geweest en wat nog zal komen. Veel dingen heb je zelf in de hand, andere dingen overkomen je gewoon. Hopelijk heeft u ook mooie nieuwe plannen, of heeft u hiervan een aantal al uitgevoerd! Ik hoop in ieder geval dat het een mooi jaar voor u mag zijn.

Of het dit jaar wat wordt met de ijspret vraag ik me af. We hebben nog geen vlokje sneeuw gezien in Heeg deze winter. En het lijkt erop dat het ook niet echt meer zal komen. Maar misschien dat het volgende maand heel anders is…en daar hoop ik eigenlijk nog wel een beetje op;-)

Vergeet u in februari Valentijn niet? Zet uw geliefde even in het zonnetje. Groots of juist iets kleins, doe het op uw eigen manier. In februari staat ook de voorjaarsvakantie op het programma. Maar zoals te zien is in de agenda op de vorige bladzijde, staan er ook tal van andere activiteiten en evenementen op het programma. Genoeg te doen!

Voordat u de hele Sylboade door gaat zoeken: De Veer zit er deze keer niet bij! Door wat tijdgebrek bij de Veer-schrijver was het stuk niet op tijd klaar om geplaatst te worden. Vandaar dat deze dan gewoon in het Maart-nummer geplaatst wordt. Het is weer een interessante Sylboade geworden met diverse belangrijke mededelingen en leuke verslagen.

Heel veel leesplezier,

Marcel Langeland

(voorzitter)