Nieuws vanuit Talma State

18 maart 2020

in Talma State

Beste bewoners van Heeg,

Helaas geen winter maar een lange herfst. Tijdens storm Ciara en Dennis zijn wij en onze bewoners lekker binnen gebleven. Gelukkig geen schade, alleen wat verdwaalde stoelen bij de buren. Er was genoeg te doen en te beleven tijdens deze maanden in Talma State.

Geslaagd! Het was een feestelijke aangelegenheid op het servicebureau m.b.t. de diploma uitreiking van de geslaagde zorgondersteuners vanuit het Opstap project.Ook Talma State is erg blij met deze 3 toppers. Zo mochten Sonja, Tanja en Nellie ook hun diploma in ontvangst nemen als zorgondersteuner. Wij wensen hen veel succes in hun werk en eventueel  in hun verdere studie!

 

Peuters op bezoek!

De peuters brachten een bezoekje aan ´t Anker in Talma State! Wat een feest! Er werd gezongen, gedanst en geknutseld. Jong en oud samen actief bezig!

Wat werd er deze ochtend genoten van elkaar!

Onverwachts bezoek in Talma!

Afgelopen dagen werden we meerdere malen bezocht door een kater/poes! We weten helaas niet waar zijn/haar thuis is maar hier is hij/zij hartstikke welkom! Onze bewoners verwisselde hem/haar gauw met onze robot poes! Deze is toch veel leuker!

Oproep! Vakantiekrachten gezocht!

Kom in je vakantie werken bij Talma State!

www.werkenbijpatyna.nl
Neem contact op met de receptie! bellen kan natuurlijk ook: 334500

Met een vriendelijke groet vanuit Talma State

John Hummel