Voorwoord

9 april 2020

in Voorwoord

Beste lezer(es),

We zijn blij dat we ondanks de corona crisis toch nog onze Sylboade hebben kunnen uitbrengen. Daarbij hebben we ons uiteraard gehouden aan de richtlijnen die door het RIVM zijn afgegeven. Met gezond verstand en de technische hulpmiddelen van vandaag de dag hebben we onze taken allemaal nu vanuit (ieders eigen) huis kunnen uitvoeren. Voor het eerst een redactievergadering via Skype gevoerd. Telefonisch afgestemd met de drukker en alle bezorgers, en zo hebben we het met zijn allen weer voor elkaar gekregen!

Elk ander nieuws dan Corona lijkt op de achtergrond te zijn gekomen.  Er gebeuren gelukkig ook nog wel andere dingen, maar het geeft wel een goed beeld van de ernst van deze pandemie. Ik hoop dat u en uw gezin en familie zonder al te veel ongemakken door deze periode komt. Dat het onwerkelijk is en als erg vervelend ervaren kan worden, spreekt voor zich. Zoiets hebben we nog nooit eerder meegemaakt. Laten we het hoofd koel houden, goed naar elkaar om blijven kijken (of even een telefoontje plegen), richtlijnen volgen en gezond blijven!

Het spreekt voor zich dat Corona ook in deze editie een veel beschreven onderwerp is. Helaas heeft het ervoor gezorgd dat de gehele activiteitenkalender is leeg gevaagd. Maar dit betekent nog niet dat u zich hoeft te vervelen. Er is genoeg om thuis te doen om de tijd goed door te komen. De komende Paasdagen zullen we ons nog lang blijven heugen. Ondanks dat wensen we u hele fijne paasdagen! Alles is even anders dan anders. Maar we doen het voor een goed doel. We doen het samen, en alleen samen is dit virus te stoppen. Ik wens u veel sterkte en gezondheid toe in deze tijd en hoop dat we volgende maand nog steeds een Sylboade kunnen uitbrengen.

Veel leesplezier,

Marcel Langeland (voorzitter)

Namens de redactie van de Sylboade