Onze jaarlijkse vraag

14 mei 2020

in Aankondigingen

Tja er is één vraag, die elk jaar terugkomt. Heel simpel gezegd komen we elk jaar aan heel Heeg vragen of jullie ons willen ondersteunen met een financiële bijdrage.

Wij van de redactie proberen elke maand een mooi, informatief, voor-elk-wat-wils-blad voor jullie te maken, waar we allemaal iets aan hebben. En helaas: voor niets gaat de zon op! We kunnen dit allemaal niet zonder jullie hulp. En daarom vragen we jullie vriendelijk om een éénmalige bijdrage aan de Sylboade.

Dit jaar zou zo’n €20,- per voordeurmat een prachtige bijdrage zijn, wat overeenkomt met de kostprijs voor een jaar lang Sylboades op uw mat. Maar uiteraard blijft het een vrije bijdrage en zijn we blij met elk bedrag dat u voor ons over hebt.

In deze rare tijd zijn we genoodzaakt om een en ander even anders aan te pakken. Onze inmiddels bekende enveloppen actie kunnen we niet door laten gaan zoals iedereen van ons gewend is.

We zouden jullie willen vragen om jullie bijdrage te willen overmaken naar NL55 RABO 0326 124 705

t.n.v de Sylboade

Gewoon via je PC, laptop, tablet of mobiel. Veel van jullie deden dat de afgelopen jaren al, maar in de huidige situatie is het “moderne betalen” zeker heel belangrijk geworden. Zeker voor ons.

Mocht digitaal betalen een probleem zijn dan kun je altijd nog je bijdrage in contanten in een envelopje doen en bij Antje Gerritsma  door de bus doen.

We hopen op jullie medewerking!

Bij voorbaat enorm bedankt!

De redactie van de Sylboade