Voorwoord

14 mei 2020

in Voorwoord

Beste lezer(es),

En zo is er alweer een maand voorbij gegaan… sneller dan ik had verwacht. Ik dacht dat de tijd tergend traag voorbij zou gaan met al die veranderingen door het corona virus. Maar opmerkelijk genoeg hebben wij thuis onze draai gevonden in de dagelijkse verplichtingen en bezigheden met ons werk  en 2 jonge kinderen. Hoewel het niet altijd even makkelijk en leuk is, weten we waarvoor we het doen en zijn wij en onze directe omgeving gelukkig nog steeds gezond.

Nu met de meivakantie hebben we te maken met een nieuwe uitdaging voor de jeugd (en ouders/verzorgers)  nu ze niet meer de dagelijkse thuisschoolactiviteiten hebben. Het is even zoeken naar een manier om echt vakantie te kunnen vieren, maar met dat mooie weer van de laatste tijd zal dat in en om eigen huis ook wel te doen zijn. De activiteitenagenda is nog steeds blanco, maar we hoeven ons in Heeg zeker niet te vervelen! Alles start weer een klein beetje op met de gestage verruiming van de RIVM-maatregelen. Nu nog even wachten totdat de ondernemers en horeca iets meer mogelijkheden krijgen om veilig weer op te starten. Dan zal ik in ieder geval zo snel mogelijk mijn gecancelde kappersafspraak weer plannen om mijn corona kapsel bij te laten werken. En ik zie er naar uit om weer gezellig een terrasje te pakken. Nog even volhouden allemaal… dan halen we het allemaal snel in, en maken we er weer een gezellige boel van in Heeg!

In deze Sylboade zijn weer tal van verslagen en verhalen te lezen. Zo ook een bijzondere oproep voor de jaarlijkse vrijwillige bijdrage voor ons dorpsblad. Dit jaar vanwege corona geen reguliere enveloppenactie die we bij de deuren komen langs halen, maar nu net even anders. Lees er alles over in dit blad en we hopen dat we ook dit jaar weer mogen rekenen op uw steun.

Veel leesplezier,

Marcel Langeland (voorzitter)

Namens het bestuur van De Sylboade