Yes! Eindelijk een eigen onderneming!

18 juni 2020

in Aankondigingen

Op 23 april hebben mijn vriend Nick Tolsma en ik, Bente Vlas, ons eigen bedrijfje geopend bij de KvK. Het leek mij altijd al erg leuk om een eigen onderneming te starten. Nick wilde mij graag helpen, omdat het hem leuk leek wat te oefenen voor zijn opleiding. Nick studeert Commerciële Economie te NHL Stenden. Hij leert alles over het starten van een onderneming en over adverteren. Zo kon hij mij natuurlijk goed helpen en zijn eigen kennis verbreden.

Samen zijn wij een sieradenwebshop begonnen. Hierdoor leerden we niet alleen het opstarten van een onderneming, maar ook het bouwen van een webshop en het inkopen van verschillende onderdelen. Zelf hebben we op deze manier onze eigen oorbellen samengesteld. Graag willen we nog uitbreiden. We hebben samen de webshop gemaakt en hier komt natuurlijk ook van alles bij kijken: het schrijven van algemene voorwaarden, Privacy & Cookies en noem het zo maar op! Ons doel is om kwalitatief sterke producten neer te zetten, maar om toch scherpe prijzen te hanteren, zo kan iedereen genieten van onze producten!

Website: www.nibez.nl

Instagram: Nibezthebrand

Facebook: Nibezthebrand

Als u nieuwsgierig bent geworden kunt u natuurlijk een kijkje nemen op onze website! Natuurlijk zijn we ook op Instagram en Facebook te vinden. Wie weet zit er iets leuks voor u tussen of u vindt uw ideale cadeautje!