De grote prijsvraag!!

23 juli 2020

in Aankondigingen, Foto's, Ingezonden mededeling

 

De Sylboade komt al zo’n 38 jaar bij u in de bus. Eerst als een (met alle respect) stencil, maar in de loop der jaren telkens weer vernieuwd tot het prachtige blad, dat het vandaag de dag is. Met daarbij ook een goed functionerende website, waar we enorm trots op zijn. Maar het is weer tijd om te vernieuwen. Stilstand is achteruitgang wordt er wel eens gezegd en volgens ons is dat ook zo. Dus…. Gaan we iets aan de omslag doen. En u allen kunt ons daarbij helpen. We willen graag de omslag vanaf de 40e jaargang (september 2021) van een andere foto voorzien. De kleuren blijven zoals ze zijn, maar de verhoudingen kunnen eventueel aangepast worden. Het ligt er maar precies aan hoe het valt…

Daarom dagen we iedereen uit, om een mooie foto van de Syl te maken. In welk jaargetijde dat is maakt niet uit, vanuit welke hoek de foto gemaakt is maakt ook niet uit. Dus Heeg.. leef je uit en maak de meest fantastische foto’s van de Syl. Stuur de foto digitaal naar de redactie  en wie weet staat jouw foto op de omslag van de Sylboade in de 40e jaargang‼ Dat lijkt nog ver weg, maar hoho: tijd gaat sneller dan z’n schaduw.. U heeft een hele jaargang de tijd, maar denk nou niet: dat komt wel… We verwachten veel van jullie. Wij gaan ons over de inzendingen buigen en zullen de uitslag in de Sylboade publiceren. Natuurlijk is er een prachtige prijs aan verbonden: wat dacht u van de Eeuwige Roem?? We zullen u er tijdens de volgende jaargang vaker aan herinneren, maar dan kunt u deze zomer alvast met de camera op pad.

Succes‼

De redactie