Voorwoord

3 september 2020

in Voorwoord

Beste lezer(es),

 


Daar is ‘ie dan weer! De Sylboade. Na een zomerreces heeft u het eerste nummer van de 39e jaargang weer in de bus gekregen. We zijn verheugd de Sylboade te mogen samenstellen, boordevol informatie en verhalen die ons dorp aangaan. De vakantie is weer voorbij, maar het corona virus houdt nog steeds aan… Het is ook nu allemaal weer even aanpassen voor jong en oud. De scholen zijn weer begonnen, maar ook daar is het (voor leerlingen en docenten) wederom zoeken naar een goede vorm die corona-proof is. Ieder draagt er zijn steentje aan bij om het virus in te dammen. Al valt dat niet altijd mee, maar laten we ons allen ons best blijven doen.

Nu dat de vakantie voorbij is, lijkt het alsof daarmee ook de zomer tot zijn eind is gekomen. De zonnige warme dagen hebben plaats gemaakt voor fikse regenbuien en harde wind. Het wordt weer tijd om ’s avonds heerlijk een leesboek te pakken. Of misschien weer uw vergeten hobby op te pakken? Het verenigingsleven komt weliswaar langzaam in gepaste mate op gang, maar het echte gezellig en spontaan samenzijn met een grote groep zal nog even uitblijven. Dan toch maar eens even vaker de telefoon pakken om met vrienden of familie bij te kletsen. Het is even zoals het is en moeten er maar het beste van maken.

Voor nu heel veel leesplezier en mocht u schrijversinspiratie krijgen om zelf ook eens een stuk te schrijven? Stuur uw verhaal dan gewoon eens in! We zijn erg benieuwd wat iedereen zoal bezighoudt of hoe die omgaat met de huidige situatie. Misschien brengt u een ander dan ook wel op ideeën😉

Marcel Langeland

(voorzitter)