CMV Crescendo Heeg is terug!!

19 november 2020

in Crescendo

Na een afwezigheid van bijna een jaar presenteert ons Hegemer muziekkorps zich weer voor u met een verrassend middagoptreden op zondag 8 november om 16:00 uur in ons eigen It Heechhûs. Samen met het duo Mr and Mrs Hospes belooft het wederom een prachtige uitvoering te worden.

Na het jubileumjaar stonden er voor 2020 veel mooie dingen in de steigers, in en buiten Heeg, dit ging allemaal niet door. Maar na de herstart 2 maanden terug is het tijd onze muziek weer met de Hegemers en andere belangstellenden te delen. Om er een nog meer divers gebeuren van te maken is het bekende duo Mr and Mrs Hospes gevraagd mee te doen met hun prachtige liedjes en verhaaltjes.

MET ELKAAR, dat is waar wij voor staan!

 Samen met Sybout Jaasma hebben we in It Heechhûs plek voor 70 personen gemaakt. Hiermee voldoen we aan de voorschriften van het RIVM. Bij voldoende aanvraag is er om 19:30 uur ook een avondvoorstelling.

Entree is €7,50/persoon. Meld je aan , (na opgave volgen nadere instructies)