De grote Rabo ClubSupport 2020

19 november 2020

in Aankondigingen

“Voor verenigingen die een financieel steuntje in de rug nodig hebben is er Rabo ClubSupport. Als coöperatieve bak investeert de Rabobank elk jaar een deel van de winst in lokale clubs en verenigingen, zodat ze kunnen blijven doen wat ze doen: ons land beter maken, buurt voor buurt. Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland hecht veel waarde aan de lokale leefbaarheid en ondersteunt veel verenigingen en stichtingen in haar omgeving. Verenigingen die in aanmerking komen ontvangen een uitnodiging.”

Dit staat op de site van de Rabo.

De Sylboade heeft ook zo’n uitnodiging gekregen en wij willen jullie dan ook vragen om, natuurlijk massaal, op ons te stemmen. Een ieder die een Rabo rekening heeft kan op de site kijken hoe dat in zijn werk gaat. Het is beslist niet moeilijk, alle deelnemers staan op een mooie lijst vermeld.

Dus: wij raden jullie aan beslist niet naar de anderen te kijken, maar zoek ons op en stem!!! Dat kan vanaf 5 oktober tot en met de 25e oktober 2020. Wij zijn er hartstikke blij mee en kunnen het geld goed gebruiken om voor Heeg en de Heegemers een mooi blad te blijven maken. Vast hartelijk dank!!

De redactie van de Sylboade