Showdance in Heeg

29 november 2020

in Aankondigingen

Iedere vrijdag is er weer een swingende en gezellige showdance les waarbij ritme en je eigen stijl vooropstaan. Dansen, lekker bewegen, expressie, kunstjes doen, meer zelfvertrouwen krijgen en vooral heel veel plezier. Dat is waar het om draait bij de showdancelessen, die een combinatie zijn van theater en dans.

Iedere groep studeert een andere dans in, in een bepaald thema. Tijdens de einduitvoering aan het einde van het seizoen wordt de kleding, het haar en make-up hierop afgestemd zodat de kinderen volledig in hun rol kunnen kruipen. Het proces vanaf de start van de lessen tot aan het einde van het seizoen is mooi en inspirerend om samen met de kinderen te ervaren. De kinderen groeien in zelfvertrouwen, het uitten van hun fantasie door het delen van eigen ideeën en leren de dans waarbij ook acrobatische kunstjes in voor komen!

Vanwege de corona maatregelen en vooruitzichten heb ik besloten om de uitvoering dit seizoen zonder publiek te doen. De dansen worden gefilmd en daarna gepubliceerd aan ouders, familie en vrienden! Op deze manier kan het voor de kinderen wel doorgaan wat natuurlijk het belangrijkste is! Er zal rond december een samenvatting film komen van alle dansen vanuit alle dorpen waar ik ook les geef! Deze zal openbaar zijn voor iedereen en kan bekeken worden op bijvoorbeeld YouTube of op mijn website: www.euclase-movements.com. Voor nu dansen we lekker verder met zijn allen en zetten we de puntjes op de ‘i’!

Wietske van der Tol