De Sylboade Foto omslag wedstrijd

11 januari 2021

in Aankondigingen

In de vorige jaargang werd al even een oproep gedaan naar nieuwe mooie foto’s van Heeg. Voor onze speciale 40e jaargang zijn wij weer op zoek naar een nieuwe foto voor op de omslag. We hebben al tal van mooie plaatjes binnengekregen, maar willen u eraan herinneren dat ook u nog mee kunt dingen naar de speciale eer: ùw foto op de cover van de Sylboade! Dus neem bij een wandeling uw camera eens mee en schiet een paar mooie plaatjes van ons mooie dorp. Het hoeft niet per se De Syl te zijn; zolang het maar iets karakterestieks voor Heeg is. We zijn erg benieuwd naar uw inzending. Inzenden kan tot eind juni 2021, dus er is nog even tijd😉

PS: vergeet niet te genieten van uw wandeling als u eropuit trekt.

Groet van de redactie van de Sylboade