WSH Nieuwsbrief 2020

3 februari 2021

in Water Sportvereniging Heeg

Voorwoord

Terugkijkend op een grotendeels verloren seizoen, waar in het voorjaar alle evenementen werden afgelast, waar het in de zomer in Heeg bizar druk was, waar de jeugd vanaf mei gelukkig wel mocht zeilen, waar we in het naseizoen nog af en toe met elkaar konden genieten en waar we nu met zijn allen, na een online ledenvergadering, uiteindelijk in een volledige lockdown verzeild zijn geraakt, kijken we reikhalzend uit naar wat 2021 ons gaat brengen.

Wat laten we achter ons

Onder de omstandigheden was een nieuwjaarsborrel of een nieuwjaarsduik niet mogelijk, maar als we goed op elkaar passen dan zien we elkaar zeker later in het voorjaar in of na bij it Sylhûs!

Wij wensen dat we samen met u een mooi en actief 2021 tegemoet kunnen zien met veel watersportplezier en in goede gezondheid.

Wat brengt ons in 2021

De zeer geslaagde clubmiddag was een mooi voorbeeld van wat de plannen voor de toekomst van de WSH ons gaan brengen. Een prachtige dag met veel verschillende watersporten en veel leden en jeugdleden die het samen erg naar de zin hadden! Dit smaakt naar meer!
Daarnaast staan er weer vele evenementen en wedstrijden op de kalender en hopen we dat we het virus er met zijn allen snel onder krijgen, zodat we weer samen lekker het water op kunnen!

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website: www.wsheeg.nl