Voorwoord

5 maart 2021

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Denkend aan vorige week stapte ik vanmiddag met een voldaan gevoel van mijn fiets. Wie had dat nou vorige week kunnen bedenken; toen met de schaatsen onder glijdend over het natuurijs in eigen dorp! En nu zwemmen de eenden met heerlijke zonnestralen in de sloot. Wat kan het weer snel omslaan zeg. Kon ik vorige week heerlijk een rondje over de poelen schaatsen, zo heb ik vandaag weer eens een rondje om de poelen kunnen racefietsen. Ondanks alle beperkingen en gevolgen van de corona, maakt het heerlijk actief buiten bezig kunnen zijn toch weer iets goed.

De scholen zijn weer begonnen, al hebben de kinderen net een week voorjaarsvakantie gehad. Maar dat er ook weer meer andere activiteiten en evenementen langzaamaan van start gaan, mag wel duidelijk worden door de vele kopij die we hebben mogen ontvangen. Het is een boordevol nummer geworden met bijzondere, vrolijke en ook ontroerende artikelen.

Met Pasen in het vooruitzicht hopen we op een aangenaam voorjaar, waarbij we heerlijke wandelingen kunnen maken of de tuin weer in kunnen gaan. Even de zinnen verzetten, weer bijkletsen met die vriend of vriendin die je al te lange tijd niet meer hebt gesproken… maar wel nog steeds de coronamaatregelen in acht nemen. Nog even doorzetten met elkaar zodat we de schade hopelijk later dit jaar zeker weer dubbel en dwars kunnen inhalen!

Op 28 maart geven we alvast een slinger aan de klok, want dan gaat de zomertijd weer in.

Marcel Langeland

(voorzitter)