Voorwoord

10 april 2021

in Voorwoord

Beste lezer(es),

Jawel, het is lente! De zon laat zich steeds vaker zien en dat geeft weer een glimlach op de gezichten van de mensen. Wat is het weer fijn om heerlijk buiten te zijn en zeker nu de temperaturen wat hoger komen en de avonden weer langer zijn. En wat is het een verademing om erop uit te trekken! Al is het even op de fiets of met de sloep, of voor de meer sportieve dorpsgenoten op hardloopschoenen of skeelers😉. Door al dat thuiswerken willen we wel even wat anders zien dan de binnenkant van je huis.

Heeft u de tuin alweer klaar voor het voorjaar? Of staat dat op uw programma de aankomende tijd? De bootjes komen ook gestaag uit de stalling en worden weer in gereedheid gebracht voor de eerste tochtjes.

Met de mei-vakantie in het vooruitzicht zal het vast weer een gezellige boel worden in Heeg en omstreken. Nu de corona-maatregelen nog steeds van kracht zijn, zit er een vakantie naar het buitenland nog even niet in. Hopelijk gaat de vaccinatie flink door en heeft iedereen aan het begin van de zomer minimaal een prik gehad. Dat de corona-moeheid toeslaat is wel duidelijk als je de media volgt. Jammer om te zien/lezen hoe extreem mensen kunnen reageren. Ik hoop dat wij in Heeg nog even kunnen volhouden en samen de schouders eronder te zetten.

Tot slot nog een kleine mededeling over de kopij die we ingezonden krijgen. De uiterste inleverdatum voor de volgende Sylboade staat in elke Sylboade vermeld op de 1e pagina. Voorheen weken we nog wel eens af en accepteerden we de kopij na deze datum. Door de aangepaste werkzaamheden voor de kleurenpagina’s en daarbij behorende indeling van de artikelen, hebben we de tijd hard nodig. Vandaar dat we ons nu strikter aan deze datum zullen houden en dat we inzenders na deze datum zullen moeten teleurstellen dat het dan niet meer in de eerstvolgende Sylboade opgenomen kan worden. We zien jullie kopij tijdig tegemoet, zodat we het een mooi plekje kunnen geven.

Heel veel leesplezier met deze Sylboade.

Marcel Langeland

(voorzitter)