WSH Nieuwsbrief mei 2021

10 mei 2021

in Water Sportvereniging Heeg

  Jeugdlessen van start

De Jeugdcommissie heeft er hard voor gewerkt en een nieuwe groep Optimist kinderen is vanaf dinsdag 11 mei weer op het water. De Splashgroep vaart op de donderdagavond.

 

Op onze website is alle informatie te vinden over de lessen, ga naar https:/wsheeg.nl, daar staat ook de flyer met meer informatie.

  Sloeproeien met de St. Ayles Skiff

Na de oproep vorige maand hebben zich alweer drie nieuwe teams aangemeld om te sloeproeien bij de WSH. Maar meer leden zijn nog welkom. We hebben een geweldig programma met introlessen en clinics van experts.

 

Aanmelden kan nog steeds (zegt het voort!) op https://roeien.wsheeg.nl/

  Wie wil er foilen?

Bij voldoende wind zijn de eerste diehards elke zondag aan het surfen en foilen op het Heegermeer. Sluit je aan, ook als je al jaren niet meer gesurft hebt.

 

Meer informatie kun je krijgen bij Lauran Spitters via email hidden; JavaScript is required

  It Sylhûs nu al elk weekend open

Vanaf begin april is ons clubhuis elke vrijdag t/m zondag open. En in de vakanties de hele week. Hoera! Kom kennismaken met Marjolein die het allemaal voor ons regelt: suppen, bootjes en Tjotters huren, surfen of skiffroeien.

 

Kijk wat er mogelijk is op de speciale site voor It Sylhûs en Sylhûs Watersport https://sylhus.nl/

 

* Wij streven ernaar regelmatig in de Sylboade een actuele WSH-nieuwsbrief te publiceren. Mocht u altijd op de hoogte willen zijn en de digitale nieuwsbrief willen ontvangen, laat dat dan weten via email hidden; JavaScript is required of meldt u aan via de website van de WSH: wsheeg.nl/nieuws/nieuwsbrieven/