Bedankt!

8 december 2010

in Goede doelen

Bedankt! Geweldige reacties hadden we toen we met fruit bij u aan de deur kwamen, zowel in Heeg, Oudega en Blauwhuis. Velen hebben ons fruit gekocht en ons daarmee gesponsord. Hartelijk dank.Ons werk zit er nog lang niet op! We hebben vogelvoer pakketten klaar liggen die u kunt bestellen bij Vronie (443187), Marije (443268) of Bonne (579593) , ze kosten maar €2.95 per stuk. “dat is niet duur” is een reactie die we vaak horen, misschien een reden om meerdere pakketten te kopen. Met de feestdagen is het leuk om te geven, mooi om te krijgen.

Kerstmarkt: Op 10 en 11 dec staan we op de kerstmarkt van Arbeidscentrum Sneek (Westereems 6).  Een werkplaats voor mensen met een verstandelijke beperking. U bent van harte uitgenodigd. Kijk in de krant voor de openingstijden.
U kunt ons dan bewonderen in onze nieuwe shirts, als tegenprestatie aan de sponsoren hebben we shirts met de namen van de sponsoren laten drukken. Tijdens onze akties en de reis zullen we die gaan dragen.

Uur te huur: We hebben al verschillende klussen gedaan; o.a stenen van een oprit verwijderd, bloembollen geplant, zomerbloeiers gerooid, bladeren geveegd, afval naar stortplaats gebracht, hek schoongemaakt en dat allemaal voor een uurtarief van €10,=.
Bedankt voor uw opdrachten…maar schroom niet, we wachten op UW opdracht!
Bel voor een klus Vronie vd Pol (443187) of Rein Leenstra (443835).

Alle geld gaat naar Belarus! Het wordt voor ons geen luxe reis!
Met de trein naar Wit-Rusland, slapen en eten in de plaatselijke school van Cholopenschi die we ook gaan “opfleuren”. Er gaan geruchten van 1 douche met alleen koud stromend water. Stelt u zich voor, 60 jaar terug in de tijd. Wij gaan het avontuur met veel enthousiasme aan!

De jongeren: Tineke vd Pol, Miranda Kempenaar, Marije Zijlstra, Jaike Ykema, Remco Rodenburg, Niels Eppenga, Douwe Bootsma, Hylke Kunst, Allard Ketelaar, Johannes Popma en Jasper Admiraal.

De begeleiders: Vronie vd Pol, Wilma v Roessel, Roy Eppenga, Gerard Popma, Bonne en Jantsje Flapper en Rein Leenstra.

Info Vronie vd Pol tel 443187
bankrek.nr. 14.32.06.109 tav de Vierpas ovv “Belarus2011”